Hisztis ovisokkal Orbán Viktor leváltásáért

http://xn--pcsistop-b1a.hu/velemeny/hisztis-ovisokkal-orban-viktor-levaltasaert/1092836/

Állítólag olyan egy ország vezetése, mint maga az ország. Ha ebben viszont nem hiszünk, és úgy gondoljuk, hogy mégis lehet egy ország ellenzékben, akkor csak igazán nagy a baj, ugyanis ez alapján Magyarország fejlődésben visszamaradt, agresszív óvodások homokozója.

A Fidesz és személyesen Orbán Viktor kétségkívül emberfeletti, mondhatni önfeláldozó munkát végzett az elmúlt két és fél évben. Míg 2012 tavaszán és őszén arra kötöttünk fogadásokat, hogy tizenkettő, avagy tizenhat év lesz-e a Nemzeti Együttműködés Rendszerének élettartama (a nyolc évre fogadó szerencsétleneket jóízűen kiröhögtük), mostanság egyre inkább úgy tűnik, hogy érdemei elismerése mellett szegény NER még a nagycsoportba lépés előtt elhalálozhat, a tinédzser kor elérésére pedig nulla az esélye. A szimpatizánsok és talán még a tagok egy részét is megdöbbentő gátlástalan, kormányzásnak hazudott hülyeség eredményeképpen a Fideszt most épp a választókorú népesség kemény egyötöde támogatja. Szóval ennyit a választók körében valójában sosem létezett kétharmadról.

Nem csoda hát, hogy a Magyarország nevű homokozóban egyre nagyobb az izgalom látva a busa fejű, igencsak szociopatoidnak tűnő Viktorka és bandája (többek között a többi ovis zsebpénzét folyton elcsokizó és elkólázó Gyurika, illetve a Viktorkát majmoló, kiscsoportos Petike) gyengélkedését, újabb és újabb gangok szerveződnek az eddig pofozógépnek használt gyerekekből, hogy alaposan eltángálják Viktorkáékat – természetesen csakis a homokozó jövője érdekében. A valamiféle fejlődési rendellenesség miatt már kiskorukban megkopaszodott és ezért igen frusztrált gyerekek falkáját leszámítva a legtöbben most a csendes, jólnevelt, óvónéni kedvenc Gordonka (a barátainak Gordi) mögött tülekednek, aki egy rövid ideig vezette már a homokozót, miután korábbi barátját, a hiperaktív vetítőgép Ferikét közmegegyezéssel büntibe küldték.

Igazából senki sem tudja, hogy Gordonka miért is lenne olyan jó homokozófőnök, csupán annyit, hogy ő legalább nem mocskolta be a homokozót, szemben Ferikével és most Viktorkával, aki egyre inkább úgy tűnik, csak ehhez ért, nomeg a gyengébbek agyba-főbe veréséhez. Jobb híján tehát mindenki Gordonkát szereti, és abban reménykedik, hogy majd a háta mögött kihasíthatnak egy kis darabot az egyre rosszabb bőrben lévő homokozóból és mindenki boldogan él, míg meg nem hal.

A homokozó talajába kevert, turáni átok fantázianevű dizájner drog miatt azonban igazából az összes ovis utálja a másikat és azt hiszi magáról, hogy valójában neki kellene lennie homokozófőnöknek. A legrosszabb talán a szegfűjelűek állapota, akik nagyon régen még a beszédhibás Petike, aztán a nem életük legjobb döntésének bizonyuló Ferike révén menedzselték a homokozót és egy sajnálatos félreértés miatt a homok egy jó részét el is hordták, ami miatt közutálatnak örvendtek. Mindez most is így van, ám miután a narancsjelűek még több homokot hordtak el és még hülyébbek, az alapvetően nárcisztikus természetű szegfűsök úgy érzik, hogy a homokozó népe rájuk vágyik, holott csupán annyi történt, hogy a sokat látott homokozópolgárok már nem hányják el magukat azonnal, ha rájuk néznek.

Ott vannak aztán még a zöldjelűek, akiket egy legendás SF író annak idején a “jobbára ártalmatlan” jelzővel írt le véglegesen. Az ígéretesen indult zöldek addig jutottak, hogy nem akarnak olyanok lenni, mint a narancs- és a szegfűjelűek, ám arról már fogalmuk sincs, hogy milyenek is szeretnének lenni, és szeretik-e egyáltalán Gordonkát. A homokozópolgárok nagy része sajnálkozó legyintéssel megy el mellettük.

No és itt vannak azok, akinek még jelük sincs, de torkig tele vannak a különböző bandákkal. Páran közülük most saját gangot alapítottak, látván, hogy valójában nem olyan nagy ördöngösség ez (bár az elég komoly gondot jelent, hogy a homok nagy részét már lenyúlta Lajoska és Zsoltika) és valóban: igen rövid idő alatt sikerült elérniük, hogy majdnem annyira ellenszenvesnek tűnjenek, mint a narancsosok és a szegfűsök. A homokozópolgárok nagy része pedig tanácstalanul álldogál és egyre inkább tűnődik, hogy itt hagyja ezt a homokozót és keres magának egy másikat, ahol sárgább a homok és nem ugatnak bele agresszív hülyegyerekek az életébe.

Ezt megakadályozandó állítólag Gordonka nagy beszéddel készül a homokozó népe számára pár nap múlva, ahol azt is elmondja, hogyan lehet elküldeni a sunyiba Viktorkát és sleppjét. Az is lehet persze, hogy porhintés az egész.

Szerző: Stemler Miklós

Forrás: http://www.pecsistop.hu

Reklámok

One thought on “Hisztis ovisokkal Orbán Viktor leváltásáért

 1. Politikai hagyományaink – Ady Endre tanulságtételeiből

  E dicső, gazdag történelmű úri népségtől lakott ország tegnap (1902 jan.30.) szerencsésen elérte a legbalkánibb nívót. Az a gyalázatosságában is mulattató komédia, mely az ország keserves parlamentjében tegnap lefolyt, bele fog kerülni a történelembe Ilyen megríkató baromság megérésére nem voltunk berendezkedve, pedig elkészültünk már minden megérhetőre.
  Az immár legbalkánibb parlamentnek ez a botránya irtózatos, kegyetlen világosságot adott, ami szemeinknek. Olyan titkot világított meg, amit, jaj de jó lett volna sohasem tudni. Megtudtuk, hogy a magyar parlamenti gyermekek mind egyformák: esküdjenek bár a kétfejű sas karmára, a Széll Kálmán harmatozó pattanásaira, Kossuth Lajos Kalapjára, a pápa csalhatatlan őszentsége papucsára, bármire. Obskurus agyuk velejének vastag burkát csak egy kicsit kell megkarcolni, ott zsibonganak előttünk a maguk siralmasan hasonlatos voltukban…
  Kiállott, egy ifjú együgyű, ki hiányos intelligenciájával más, kultúr országban evőkészlet tisztító sem lehetne. Meg X. úr, meg Y. úr, meg a többi jól ismert idióta. Néznek bennünket a kultúrnépek. Látják képtelenségünket a haladásra, látják, hogy szamojéd erkölcsökkel terpeszkedünk, okvetetlenkedünk Európa közepén, mint egy kis itt felejtett középkor, látják, hogy üresek és könnyűek vagyunk, s ha nagyot akarunk tenni, zsidót ütünk. Látják, hogy semmittevők és mihasznák vagyunk: a nagy népek sziklavára, a parlament, nekünk csak arra jó, hogy lejárassuk. Menjünk vissza Ázsiába című cikk részlet.
  Korrupt országokban a panamákon szokás leginkább felháborodni. Imádott hazánk pedig igen-igen korrupt ország. Ebből kifolyólag természetes, hogy itt minden ember fölháborodik, ha a másik ember panamázik… A magyar társadalomban, mint minden fenékig romlott társadalomban privátim, kis körökben, bizalmas tereferék közt vidáman és szemérmetlenül szoktuk tárgyalni mindezt. Vezető státusz férfiakról, előkelő politikusokról, társadalmi vezéremberekről, kedves, hízelgő elismeréssel szoktuk megállapítani, hogy nagy gazemberek.
  „ A törvényről

  A törvény olyan, mint a pókháló, amely megfogja a kisebb állatokat, a nagyobbak azonban átjutnak rajta. A dongó beléje jutva széttépi, s kirepül belőle, a kis légy azonban fennakad benne.”

  „hol a bűnözők a törvényhozásban ülnek, soha törvény elé nem kerülnek!” Bölcsességek könyve!

Nem minden vélemény számít - a véleményeket szigorúan cenzúrázzuk, e helyütt véleményt csak a demokratikus keretek között lehet nyilvánítani!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s