A kormány bevetette titkos fegyverét az orvosok elvándorlása ellen

A minap egy érdekes pályázatot találtunk, amely nézetünk szerint elképesztően hatékonyan fogja megakadályozni az orvosok kivándorlását. A siker garantált (részletes pályázati kiírás ITT).

A pályázat szerintünk kiváló lépés: lerajzoljuk a doktor bácsit, aki ezáltal Magyarországon marad. Marad például 110.000 HUF nettóért, viszont lakásában esetleg a sikeres pályaműveket bekeretezve kirakhatja a falra. A lakástörlesztés nem nyomasztja többé, az alapvető eszközök hiánya pedig egyáltalán nem zavarja majd, annyi tanulás és gyakornokoskodás (mondhatni, folyamatos küzdelem) után! Nem lesz zavaró, hogy csupán a közelmúltban sikerült elérni a szlovák orvosbérek felét! Zseniális! Ha valaki aggódósabb típus, kaphatna akár két, esetleg három rajzot is, hogy biztosan lehiggadjon. Gyermekorvosoknak tapétamennyiségű rajz jár! Közös siker a mindennapokban… Vége a tétlenkedésnek!

Hans Castorp

Reklámok

2 thoughts on “A kormány bevetette titkos fegyverét az orvosok elvándorlása ellen

    • Van olyan ismerősünk, aki Győrből ingázik minden nap, annyira nem távolság, és ha belegondolunk, csakugyan legalább ötször annyit lehet keresni, rendezettebb viszonyok között… Ha valakinek Magyarország hiánya van, kiköltözik és hazaugrik bármikor, ha dzsumbujra vágyik.

Nem minden vélemény számít - a véleményeket szigorúan cenzúrázzuk, e helyütt véleményt csak a demokratikus keretek között lehet nyilvánítani!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s