A politikai korrektség citromdíját újfent a Helyi Téma kapja

Az Agitprop 2.000.000 Think Tank legújabb terméke (értsd ez alatt: a Fidesz egyik adóforintokból fenntartott szórólapja), a Helyi Téma  szerint a multik (vagy Dagobert bácsi?) végnapjait láthatjuk. Ezzel kapcsolatban felmerült bennünk némi aggály.

Magyarországon ugyanis két embertípus fizet adót: aki multinál dolgozik és aki közalkalmazott. Namármost, tekintve, hogy a közalkalmazottak bérét a gonosz multik adóbevételeiből tartjuk szinten, ezért a multik végnapjai tulajdonképpen az állam végnapjait is jelentik egyben. Tekintettel arra, hogy utóbbi teória a kommunista ideológusok egyik fő elve is volt, rögtön rájöhetünk, hogy e vélemény hátterében a forradalmi munkásparaszt kormányzat szellemi agytrösztjei állnak. A harc Óceánia ellen megkezdődött, Eurázsia felé nyitunk. Állam nem kell, sipirc vissza a barlangba!

Egyébként, hogy a kép teljes legyen, azért a “lap” Voksán Virág “munkásságáról” közöl egy beszámolót az utolsó oldalon. Olyan ez, mint a hónap női kirakva a szocializmusban az autószerelőműhelyben, az izzadt kertésznadrágos férfiak örömére.

Hans Castorp
Reklámok

Nem minden vélemény számít - a véleményeket szigorúan cenzúrázzuk, e helyütt véleményt csak a demokratikus keretek között lehet nyilvánítani!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s