MAGYAROK, gyertek fagyizni! (egy kis önkritika soha nem árt)

Kedves Vendégeink, magyarok!

Ajánljuk figyelmetekbe nagyszerű fenti cukrászdánkat és fagyizónkat. Az itt kapható fagylalt kizárólag a magyar parlagot legelő, magyar tehén (a magyar szürkemarha hites feleségének), magyar tejéből készült, melyet jó szívvel, örömtől fel-fel bőgve adott nekünk. Gyümölcskelyheinket magyar fáról való, magyar gyümölcsökből készítjük, melyet nem kaparintott meg a Rauch. Mert ne feledjük, ha gyömölcslé, mi csak a Siónak adjuk a termést.

Különlegesség, hogy egyes fagylatba némi szalonnadarabok is keveredtek, de hisszük, egy Betyár ezt is legyűri. A nagy Magyarország címerrel ellátott cukrászda rész pedig igazi hungarukum….itt lehet nosztalgiázni is, és egymás vállán sírni. Spanyolfal nincs…hiszen a sírás nem szégyen…mert mi itt, ha kell: Sírva vígadunk!!!!!…

Extra szolgáltatásaink: aki egyedül érkezik, majd a Rigó Jancsi vagy a Rákóczi túrós elfogyasztása során vulkánként feltörő könnyáradatba és zokogásba tör ki, biztosítunk számára külön magyar(!) vállakat, ahol búsmagyar zenei aláfestéssel lehet keseregni az elveszett területek feletti bú övezte gondolatokba merülve.  Eldurvult helyzet esetén magyar papír-zsebkendő ingyen!!!!

Kedvezmények: Magyar sej-haj nótákat daloló vendégeink magyar puszedlit kapnak, melyet népviseletbe öltöztetett pincérnők szervíroznak. Aki nagy Magyarország kitűzőt visel az hosszú vállveregetésben és meleg betyáros kézfogásban részesül, külön a tulajdonos által!!!

Parkolás: Lovakkal hátul, autóval a szomszédos Európa kávézó parkolójában.

2012. aug. 12-én Horty-bál, jegyek a helyszínen elővételben kaphatók, A Nyírő csoportnak 2000-, a Wass Albert önképző kör tagjainak 2500-, Szittya magyaroknak ingyenes!!! (eredetvizsgálat: ostorcsapkodás, és bajuszméregetés, majd annak professzionális pödrése által)

Zenét szolgáltatja: Ond-Kond Duó

Dorianna Gray

Reklámok

One thought on “MAGYAROK, gyertek fagyizni! (egy kis önkritika soha nem árt)

  1. Megjegyeznénk, a magyarkodással nincs bajunk, felőlünk aztán összejárhatnak a nemzeti érzelmű ifjak, mert ez épp úgy egy szubkultúra, mint mondjuk a melegeké. Csak épp szemben azokéval, ők úgy érzik, hogy úgy kell lenni a dolgoknak, ahogy ők akarják. és itt kezdődnek a bajok, mert ha valaki nemzeti rockot akar hallgatni és kevéshajú emberekkel sörözni, ám tegye. csak aztán ne menjen a meleg felvonulásra acsarkodni, és főképp ne akarják össztársadalmi szintre emelni ezt. ( Dorianna Gray)

Nem minden vélemény számít - a véleményeket szigorúan cenzúrázzuk, e helyütt véleményt csak a demokratikus keretek között lehet nyilvánítani!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s