A revízió elérte Pécset

A revízió elérte Pécset, ahogyan a Szentkoronarádió fogalmazott. Ugyan itt még nem tartunk, hiszen Pécs szerencsére Magyarország része, ám végre sikerült egy olyan békés, kulturált szórakozóhelyet teremteni, ahol a magyar nemzeti érzelmű fiatalok kedvükre mulathatnak, és egymást erősítve “gondolkodhatnak” a mindig aktuális trianoni tragédia felett. Emellett pozíciójából eredően alkalmas arra is, hogy esetleg a kocsmából kiindulva, kissé kapatosan ugyan, de le lehessen rohanni a Vajdaságot hajlnaltájt, hiszen az mindig is a mienk volt, ellentétben azzal, amit a tudjukkik térképei mondanak, meg amúgy sem a térkép és a történelem a lényeg, sőt, az tulajdonképpen lényegtelen, ha a hit-hűség-bátorság a jelszó.

E nem náci gyülekezőhely egyébként szokatlan ellenállást váltott ki az egyébként békés pécsiekből a szintén békés Magozott cseresznye és a hozzá hasonló békés zenekarok koncertje okán. Oly szokatlant, hogy röpke fél évvel a megalapítása után sikerült felgyújtani, ám már újra működik, a gyöngekezű és kevésbé magyar és kevésbé nemzeti, pláne nem igazán érzelmes pécsiek főlé tornyosulva.

Pénteken nemzeti rock, mert az jó, szombaton mulatós (nem roma!) számokkal!!

Hans Castorp

Nem minden vélemény számít - a véleményeket szigorúan cenzúrázzuk, e helyütt véleményt csak a demokratikus keretek között lehet nyilvánítani!