A gazda házasodna – na de a tévében?

“Tamás gazda papként a lelkek pásztora volt. Most egy gulyát irányít, és úgy döntött, megismeri az igazi szerelmet is.”

“Szilveszter gazda a föld szerelmese. Most már egy igazi társra vágyik.”

Tamás gazda lesi a gulyát

 

Kommentárunk:

FÉLREÉRTÉS NE ESSÉK, NEM TAMÁS GAZDÁVAL ÉS SZILVESZTER GAZDÁVAL VAN GONDUNK, DE MÉGIS KI KELL MONDANUNK: EGÉSZEN ELKÉPESZTŐ, HOGY AZ RTL KLUB IS ELKEZDTE FELKAROLNI AZT A FAJTA ÚJHULLÁMOS PRIMITÍVSÉGET, AMELY ELURALKODNI LÁTSZIK AZ ORSZÁGBAN. A CSATORNA EDDIG IS IGYEKEZETT SOKAT TENNI A SZELLEMI SZINT ALACSONYAN TARTÁSÁÉRT, UGYANAKKOR KORÁBBAN MEGMARADT A JAVARÉSZT ÉRTÉKELHETETLEN  RÁGÓGUMI-MŰSOROK GYÁRTÁSÁNÁL. AZT MI SEM ÁLLÍTJUK, HOGY FELOLVASÓESTEKET KELL TARTANI ESTE NYOLC UTÁN. MINDAZONÁLTAL AJÁNLANÁNK  NEKIK, HOGY LEGKÖZELEBB ÁRPÁD-SÁVOS ZÁSZLÓ HÍMZŐKÖRT, GÁRDISTA VALÓSÁGSHOW-T, ESETLEG NÉPTÁNCMŰSORT IS INDÍTSANAK, A TELESHOP PEDIG ÁRUSÍTHATNÁ VONA GÁBOR BESZÉDEINEK GYŰJTEMÉNYÉT (EGY “VONA ÖSSZEST”, DÍSZKÖTÉSBEN, ROVÁSÍRÁSSAL).

A MŰSOR EGYÉBKÉNT MAGASKULTURÁLIS OPUSZNAK SZÁMÍT AZ EZOTV-HEZ KÉPEST, MELYBEN AZ AZONOS  „KULTÚRKÖRBŐL” ÉRKEZŐ SÁMÁNOK IS MEGTALÁLHATÓAK. A GAZDAMŰSOR AZÉRT LÉTEZIK, MERT VAN RÁ IGÉNY(TELENSÉG), MÉGSEM KÉNE, HOGY UTÓBBI AZ EGYETLEN MEGHATÁROZÓ SZEMPONT LEGYEN. SZÉP DOLOG TÖRVE BESZÉLNI A MAGYAR NYELVET, DE UTÓBBI INKÁBB A GAZDATÉVÉBE KÍVÁNKOZIK, MINT AZ ORSZÁG LEGNAGYOBB KERESKEDELMI CSATORNÁJÁBA, RÁADÁSUL FŐMŰSORIDŐBE. A GAZDÁKRÓL NEM SZERETNÉNK SEMMI ROSSZAT ÍRNI, UGYANAKKOR A REÁLIS IDEÁLOK MEGTEREMTÉSÉNEK NEM EZ LENNE A MÓDJA.

Reklámok

One thought on “A gazda házasodna – na de a tévében?

Nem minden vélemény számít - a véleményeket szigorúan cenzúrázzuk, e helyütt véleményt csak a demokratikus keretek között lehet nyilvánítani!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s