Hírkommentár – Sürgős lóösszeírásra kötelezik az iskolákat (forrás: index.hu)

Jövő hétfőig adott határidőt az Emberi Erőforrások Minisztériuma az iskoláknak arra, hogy írják össze, hány ló tartozik hozzájuk. Arra kérték a címzetteket, hogy mérjék fel a lovas ágazathoz tartozó állami ingatlant, földterületet, ingóságokat, lóállományt.

hir24.hu cikke szerint az EMMI azzal az indoklással küldte ki az összeírásra kötelező levelet, hogy az érintett minisztereknek az egységes vagyongazdálkodás érdekében javaslatot kell tenniük egy állami lovaságazati vagyonkataszter létrehozására.

„Ehhez szükséges a lovaságazathoz tartozó állami vagyonelemek teljes körű, egységes elvek alapján történő felmérése, összeírása” – írja a minisztérium.

Az iskolákban nyári szünet van, tehát meglehetősen esetleges, hogy hol, mikor van ügyeleti nap, amikor ezt a sürgős határidős kérdést meg tudják válaszolni.

A napokban hasonló levelet küldött a kórhá­zaknak a Gyógyszerészeti és Egészségügyi Minőség- és Szervezetfejlesztési Intézet. Az Emberi Erőforrások Minisztériumához tartozó intézet arra szólította fel az egészségügyi intézményeket, hogy számolják össze: hány ló található a kórházukban.

Kommentárunk:

AZ ÖSSZNEMZETI LÓÜGYI INTÉZET /Ö.L.I./ A NAGYMAGYARORSZÁGI KUMISZOLÓGIAI KÖZPONT KÉRÉSÉRE LÓTEJTERMELÉSÜNK FELVIRÁGOZTATÁSA ÉS AZ EGÉSZSÉGES MAGYAR IFJÚSÁG KUMISZ IRÁNTI SZERETETÉNEK ELTERJESZTÉSE CÉLJÁBÓL LÓKAMPÁNYÁVAL A TÖRTÉNELMI HAGYOMÁNYOK ÁPOLÁSA JEGYÉBEN EGYBEN KEZDEMÉNYEZI A TÚLSZAPORODOTT ÉS HASZONTALANUL SOK METÁNSZENNYEZÉST OKOZÓ TEHÉNÁLLOMÁNY VISSZASZORÍTÁSÁT.

A FELÁLLÍTANDÓ KUMISZCSÁRDA HÁLÓZAT ALAPJAINAK LERAKÁSÁVAL A KARAKTEROLÓGIAI KÖZPONT AZ ALFÖLDI ÁFÉSZT BÍZTA MEG.

MUNKÁJUKHOZ ISTEN ÁLDÁSÁT KÉRJÜK.

Orval

Reklámok

Nem minden vélemény számít - a véleményeket szigorúan cenzúrázzuk, e helyütt véleményt csak a demokratikus keretek között lehet nyilvánítani!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s